Sådan får du mere omsætning som selvstændig

… det mentale og psykologiske bag omsætning


Ønsker du også at have rigeligt omsætning – både til regninger, hverdagen, fest og nydelse?

Brugbar STEP-by-STEP guide med vejen til større flow og mere indtjening.

Og indholdet bliver leveret til dig med det samme, når du tilmelder dig.

Du kan vælge at betale over helt op til 9 rater (1 pr. mdr.) á kun 179,- inkl. moms.

Klik her for at få adgang med det samme

Kender du noget (eller det hele...) af dette:

Jeg tiltrækker kun liiiiiige nok til at overleve!”.

Der kommer et stort pengebeløb ind – men en endnu større udgift kort efter”.

Kunderne kommer kun liiige tæt på at trykke på køb”.

Jeg lykkes med at finde ‘drømmehuset’, men opdager efterfølgende, at der er et utæt tag, vand i kælderen eller rådne vinduer (og det hele stod i tilstandsrapporten = ingen forsikring dækker…)”.

Fortsæt selv listen over ‘uheldige penge tiltrækninger’ …


eller måske har du det sådan her:

 • Er du i tvivl om hvilke teknikker, du skal benytte for at sikre tiltrækningen?
 • Ved du ikke, hvordan du undgår for meget negativ energi og dermed holder din vibration høj?
 • Er du frustreret over, at du godt ved, at din vibration er essentiel – og alligevel ikke kan holde din EGEN vibration høj?
 • Nøjes du nogle gange, fordi du ikke kan få viklet dig ud af gamle mønstre?
 • Synes du nogle gange, at du er bedre til at tiltrække ALT andet end penge?
 • Tænker du, at du ville tiltrække flere penge, hvis du virkelig kunne MÆRKE penge?
 • Savner du ideer til din egen energi og vibration?
Klik her for at få adgang til dag 1 med det samme

Løsningen er:

at finde baggrunden / årsagen til, at du stadig frastøder og afholder dig selv fra overflod.

Du skal ind bag ved din følelse af manglende værdi.

Derinde hvor det ubevidste danser på bordene og stadig holder dig fast.

OG

så skal du bygge et nyt fundament på tillid, tryghed og kærlighed.

Healing af pengeblokeringer

Når vi arbejder i det dybeste og inderste kommer vi ind til kernen – ind til sjælens spejl, og kun derfra kan vi skabe kærligt overflod.

På dette forløb tager jeg dig step by step igennem alt, hvad du skal bruge i processen med at tiltrække ubegrænsede mængder af overflod – inklusiv …

 • Psykologien bag og indvirkningen af din personlige pengehistorie.
 • Omskrivningen af din hjernes programmering i.f.t. penge og indtjening.
 • De niveauer du skal igennem for at komme til rigdom og overflod.
 • Alle dine blokeringer – også dem du ikke selv ser (dine blindspots).
 • Gennemgang af dine begrænsende overbevisninger, så du genkender dem hver gang fremover.
 • Nøglen, der sikrer dig overflod på alle punkter i dit liv – også økonomisk.

Din investering

Indholdet bliver leveret til dig med det samme, når du hopper med på forløbet.

Det foregår sådan, at du hver morgen i 14 dage får adgang til et nyt modul (bortset fra fra dag 1 til dag 2, hvor der går 48 timer, fordi der er tid til fordybelse på dag 1).

Prisen er KUN 1.549,-  inkl. moms. Eller du kan vælge helt op til 9 rater á kun kr. 179,- inkl. moms med 30 dages mellemrum.


Klik her for at få adgang nu

Hvad andre siger om Chiara Sofia

Chiara Sofia
Hanne

“Jeg har fået ændret mit værdisæt om penge.
Jeg har nu fokus mere på, hvad der rent faktisk gør mig glad og tryg.
Det har medført ændring i mit forbrug til det positive :-).
Jeg læner mig nu tilbage i tryghed til manifestationerne, og at jeg bruger meget positiv energi på at visualisere, at min økonomi nok skal holde og også flyde godt til mig.”

Chiara Sofia
Annemaria Bugge

“Inden min samtale med Chiara Sofia var jeg i tvivl om, hvad mit unikke bidrag til verden egentlig var. Formålet med samtalen var blandt andet at finde ud af, hvad der adskiller mig fra alle de andre coaches og online-kursus-skabere. Det har jeg længe været i tvivl om, og det har betydet at min markedsføring har været ufokuseret og lidt usikker.
Ved hjælp af nogle skarpe spørgsmål fik Chiara Sofia relativt hurtigt sporet sig ind på hvem jeg er, og efter samtalen er jeg blevet tryg i hvad der gør mig speciel for mine kommende kunder og jeg er kommet tættere på at afklare min målgruppe. Så nu kan jeg markedsføre mere sikkert, hvilket er meget værdifuldt for mig.”

Chiara Sofia
Anonym

“Det var en fantastisk oplevelse, og jeg er så glad for, lige netop JEG fik mulighed for en supervision hos dig. Mange tak for DEN mulighed.
 Mit hoved var fyldt til bristepunktet, da jeg tog fra dig, men på en god måde!!
 Ved fælles hjælp, fik vi sporet os ind på, hvorfor jeg sad der..
Jeg blev præsenteret for flere værktøjer, som alle er mere eller mindre enkle – ikke at forveksle med at de ikke kræver hårdt arbejde, for det gør de.
 +/- listen, sort/hvid oplevelser, dit/mit kort, positivt brug af min HSP-side og ikke mindst jeg skal lære, hvordan jeg skal ”træne” mig selv, noget jeg sætter en stor ære i at lære andre om: Indlæring af nye øvelser i forbindelse med træning af dyr. Små skridt, nemt og simpelt som start, gør det langsomt mere krævende..
Du er ligefrem og har en meget behagelig karma. Jeg føler mig yderst taknemmelig over, jeg fik muligheden for at møde dig og gøre brug af din viden.
 Jeg er altid klar på at hjælpe venner, hvis de står i møg til halsen, men at hjælpe mig selv, der ligger begravet under en kæmpe mødding, har jeg ikke formået. Det har denne supervision lavet om på.”

Chiara Sofia
Winnie P. Nielsen

“Først; Af hjertet Tak, Skønne Gudinde :-3

Som dig tror jeg på at der er mere mellem himmel og jord end vi kan se med øjet og jeg er derfor overbevist om at der er en mening med at vores liv krydser hinanden, lige nu og lige der hvor det gjorde…

Den oprigtighed jeg mødte i dine øjne og dit fantastiske skønne smil, fik mig til at se mine problemstillinger med en lethed og en overbærenhed og omsorg over for mig selv, som jeg virkelig havde brug for lige der hvor jeg stod i mit liv.
Din åbenlyse interesse og engagement i mig som person gjorde at jeg med ét følte mig både set, hørt og ikke mindst rummet, UDEN at jeg skulle gi´ noget til gengæld for det.

Jeg tog fra dig, med en større lethed i forhold til den måde jeg ser mig selv på. Der har her i dagene efter, indfundet sig en større RO i mit indre og en større accept af mig selv også med mine skyggesider, der gør at jeg langsomt er ved at åbne op for de “gaver” jeg får her i livet med en større bevidsthed og større taknemlighed.”

Hvem er bag kurset

Om Chiara Sofia

Jeg har arbejdet bevidst med penge-tiltrækning, penge-overbevisninger og tiltrækning af overflod de sidste 15 år med øget indtjening måned for måned som soloselvstændig – samtidig med at være alenemor til 3 små (nu ret store!) børn – til følge.

Og jeg har stor succes med at tiltrække penge på kommando, når livet har budt på nødvendigheden i form af ekstraregninger (fx 50.000 for el) eller flere store fester i træk (bl.a. 2 konfirmationer samme år pga corona).

for en del år siden udviklede jeg en proces, som jeg nu har taget mange igennem, hvor du step-by-step kommer igennem alle skridt til tiltrækning af overflod.

Kllik her for at få adgang til dag 1 nu